Tuesday, January 18, 2011

Energy drinks rule the world!

Všimli jste si toho že se dneska 90% "extrémních" sportů jako skateboarding ale hlavně motokros točí okolo energy drinků? Když jsem ještě sedlal bmx tak jediné co se prodávalo byl Red Bull a české shity stylem Semtex apod (i když si pamatuju na Modrou sviňi, což vyhrálo názvem:).
Ale dneska je toho v pysk, Monster, Rockstar, Shock apod... A hlavně Moster teď do čech vletěl stylem, že to až pěkne není, jako chápu chcou postavit tým, ale kdykoliv si otevřu časák stylem Board a nebo Dirtbiker tak v novinkách je že ten a ten skater/snowboarder/biker začal jezdit za Monster a ten za Rockstar apod. Jako taky to piju, ale ty energy drinky už jedou fakt v hrozném metalu, komerce for all!
Největší punk je že už se prodávají přímo trika, třeba od Foxu, kde je minión reklam na např. Monster a to triko je vlastně replika originálu co mají team rideři. To třeba u Red Bullu nehrozí, ten své oblečení neprodává, takže když potkáš někoho v kšiltovce nebo helmě Red Bull, tak je z 90 % Red Bullem sponzorovaný.
Hlavně do toho skateboardingu se mi ty energy drinky moc nehodí, rideří pak vypadají jak vánoční stromek. Kde jsou ty časy, kdy pankáčí jezdili v černých klahotách a černé košili?
Jo a ještě jsem si všiml, nevím jestli to není náhoda, ale ty novější drinky jako je právě Monster a Rockstar mají strašně agresivní grafiku, co nejvýraznější, aby byla co nejvíc vidět. Tady se zase musím zastat redbullu, kdy team rideři mají max kšiltovku, která je na druhou stranu hezká a nosil bych ji i já...

No comments:

Post a Comment