Wednesday, January 19, 2011

EMIL ERIKSSON ZA THE SHADOW CONSPIRACY

The Shadow Conspiracy hlásí nový přírůstek do rodiny a to mladýho střelce ze Švédska. Jeho web edit vypadá hodně slibně, Emil je docela streetova mašina, i když dělá poněkud nezvyklé triky. Však koukněte.
 
Emil teda rozšíří již i tak hodně početný a hlavně hodně kvalitní tým stíňáků. Více info v rozhovoru!

Tak se nám prosím představ a řekni odkuď pocházíš!
Jasně! Jmenuji se Emil Eriksson, narozen a vychován v Orebro, ve městě ve středu Švédska. Na BMX jezdím all day every day a miluju to!

S kým ze Shadow týmu by sis nejraději zajezdil?
Sakra, nemužeš mi pokládat takové otázky! Je tam tolik dobrých riderů! Byl bych nadšenej, kdybych se mohl potkat a jezdit s kýmkoliv z týmu!

Race, dirt, street, flat, park, a vert; Jsou všechny stejně kreativní?
Určitě! Myslím že kreativita a možnosti závisí na místě kde ježdíš. U nás ve městě nikdy nebyl park, takže street pro měl byl přirozenou volbou.

Myslíš že je hodně uplakánků v BMX?
Na internetu určitě. Ale venku lidi jezdí a nekecaj. Určitě ne teda u nás.

Jaký nejlepší spoty jsi navštívil a kam se chceš ještě vydat?
Určitě Barcelona. Je docela levný se tam dostat a je to jen 3 hodinový let od nás. Takže jsem tam už několikrát byl a pokaždý je to tam lepší a lepší. A určitě bych se chtěl kouknout do USA.





Jsou ty strašně dobrý bonbóny Swedish Fish opravdu ze Švédska? (swedish fish jsou něco jako naši gumoví medvídci, akorát jsou to rybky:)
Haha! Tak to si musím vygooglit! Nikdy jsem neslyšel název „Swedish Fish“, ale jo, vím co to je, akorát si nevzpomenu jak chutnají.

Jak dlouho je trik jen v tvé hlavě než se ho naučíš?
Občas se objevíš na spotu a do pár minut ti to tam padne, ale někdy to trvá měsicě nebo roky, zaleží jestli chceš udělat něco na speciálním spotu někde v zahraničí.

Proč jste jako parta pořád spolu, proč spolu trávíte tolik času?
Jsou to prostě dobrí kluci, kteří jezdí stějně moc rádi jako já.

Které město v USA by si nejraději navštívit?
Los Angels! Celá Jižní Kalifornie je v podstatě můj sen už dlouhou dobu, takže je to pro mě číslo jedna.

Někdo kdysi řekl: „Čím víc toho víš, tím víc toho vidíš“. Vidíš na sobě nějaký rozdíl ve vnímaní BMX teď než když si začínal?
Pořád považuju za nejlepší zážitek, když jedeš v noci domů po dlouhém dni plném ježdění v plné palbě přes město a skáčeš bunnyhopy přes všechno co se najde.

Co si myslíš o úspěchu a neúspěchu?
Dělej co miluješ a nikdy se nezklameš!





“Wildman”, “Lumberjack” a “Human Dragster” byly přezdívky, které si rideři dali sami sobě, nebo jim je vymyslel marketing. Jakou by sis přál ty?
Nemyslím si že bych nějakou chtěl, haha! Ale kdysi mi říkali „The Sheep“ (ovce:), protože jsem měl jako malej kudrnatý vlasy. Teď už tak kudrnatý nejsou, ale pár lidí si pořád myslí že je to srandovní!

Jsou všechny ženský ve Švédsku výsoký blondýny?
Jo!

No comments:

Post a Comment