Wednesday, January 19, 2011

Premiéra bmx videa This Is United

Dne 12.10.2010 se v brněnském klubu Melodka.cz konala premiéra bmx videa This Is United. Výběr místa na promítání se mi zdá docela zdařilý, velká plazma, na kterou jde vidět od baru, v kombinaci s plátnem v druhé, taneční, části klubu je dobrá kombinace pro promítání bmx videa. Jediné co bych vytkl je pivo, kdy opravdu Starobrno není můj šálek kávy. Ale šlo se koukat, ne chlastat...
No, pojďme pomalu k videu. This is United se točilo skoro dva roky, resp. od října 2008 do června 2010 v lokacích jako je Anglie, Francie, Německo, Belgie ale i Hawaii nebo Austrálie. Díky tomu je video hodně barevné, spoty nejsou v žádném případě jednotvárné a například party Nathana Williamse a Coreyho Martineze jsou prostě „eye-candy“!
Ve videu mají svůj profil Corey Martinez, Nathan Williams, Kye Forte, Ashley Charles, Ian Morris (ročník 1969!!!), Alex Valentino, Jimmy Rushmore, Ryan Metro, Leo Forte a Geoff Slattery. Samozřejmě jen pár z nich ma svůj profil na jednu písničku, pár lidí prostě jede montáž. Na druhou stranu na profily Coreyho Martineze a Nathana Williamse je potřeba písní dvou každému. Právě party těchto dvou bych chtěl nejvíc vyzdvihnout, úroveň jejich ježdění je opravdu obrovská a pro mě osobně je druhá polovina Nathanova partu jeden z největších zážitků nejen celýho videa, ale snad i bmx světa. A to nemluvím o sekci "crash" v bonusech. Tu totiž zcela ovládl taktéž vyndánek Nathan. Prostě a jednoduše video opravdu stojí za shlédnutí a určitě i za zakoupení. DVDčko v knížečkovém provedení.

Na promítačku dorazila docela početná skupinka lidí, ale já osobně čekal víc. Docela mě zamrzela atmosféra, která nebyla úplně hlasitá, jen občas hvízdnutí u dobrýho triku, ale nic moc. Je třeba podobné akce dělat častěji, ať si scéna zvykne a bude to!

No comments:

Post a Comment